MINA ÖROOON, TROR JAG DÖR NU

Har precis skrivit lite på frågorna om boken vi läste i skolan och skrivit klart slutet på The birds. Herregud vilken jobbig vecka vi har framför oss 8b. 3prov och massor med inlämningar + en redovisning. Jag kommer inte änns ihåg allting för det är så mycket. Åh herre.
Mår sämre nu än vad jag gjorde innan, ont som fan i öronen har jag nu också. Är det änns normalt? AJA, ska nog inte till skolan imorgon. Fast skulle behöva min So, No och Franska mapp så jag kan plugga till proven.. Någon gullig människa som kan komma och lämna dom till mig? Skulle vara oerhört tacksam.
Bilden har ingenting med inlägget o göra.
- Skorpan och Kurrisås i somras ^^

NYYYTT REKORT PÅ TEMPLE RUN


Sick..

Åkte hem vid lunch, har bajs ont i halsen osv. Om jag mår bättre ikväll åker jag och tränar, annars stannar jag hemma och pluggar/ bli frisk. Hoppas hoppas hoppas jag mår bättre för jag är sjukt taggad på träning med mina pumor!
Bilden är från igår på mig och min jenny. :)


Air max

Isabells gamla och nya air max hahahah.


KAALLT

Jag fryser till is och väntar på bussen. Och den kommer om 10 minuter.. Tror jag kommer dö. Mina tummar blir så jäkla sega när det är kallt så det tar 100 år att skriva. Haha.


Sova!

Ont i magen som in i helvete, fryser som fan, ont i huvudet och halsen och känns som om jag kommer spy vilken sekund som helst.. Är jätte trött också så tänkte sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon.


Årstaberg

Hellloooou allihopa, är just nu i årstaberg med Sara och Cornelia. Vi har varit i alvik och träffat saras vänner.
Bion var hur som helst kanon bra! Hade det också super mysigt med flickorna.


DRAR NU!

Hörs ikväll.

The creep


Bio idag!

Tjenis penis, den här morgonen har jag spenderat till skolarbete. Har läst ut boken vi läser i svenskan. Satt och läste den i över 2 timmar, herremingud. Men nu är jag iallafall klar.
Vid 4 ungefär åker jag till älvsjö och hoppar på tåget där dom andra flickorna sitter. Vi ska till söder och kolla på twilight! Myys. :)
Så hääär ser jag ut idag, enkelt sådär.


GoodnighteverybodY


Ny prooooffe


FREDAG IMORGON

Today efter laserdome (har inte en aning om hur man stavar..) så gick jag, Alice, Isabell, Jenny, Vladana och Mikalinn till kungshallarna och åt. Vi alla åt lite olika, jag tog iallafall pizza hihi. Vi satt där ett tag och sen åkte vi hemmåt. Vi åkte tillsammans med några pojkar från klassen. Sedan vid handen terminalen mötte jag Kurrisås och vi gick hem till han. Vi var hos han en stund fast sen hade han träning och jag åkte hem. Kom hem och duschade, plattade håret och kopierade kvitton och nu sitter jag i min säng och tja, bloggar.
Imorgon har jag sovmorgon och idrott som första lektion. Fredagarna i skolan är riktigt sköna. Efter skolan är det träning i svärtiz och direct efter träningen tar laget bussen till tuvvägen där vi ska ha lagkväll. Massor med mys med världens bästa flickor!
Jag just nu, så sjukt jävla snygg hihi!

Lazerdoom

Godmorgon! Idag så är det så att jag och everybody i 8b ska köra lazerdoooom! Mentorsgrupperna mot varandra tror jag, fyfan va kul! :)
Vi ska träffas 11 utanför skolan, och då tar vi tåget direct dit.


Adidas strumpor är skönast

Uppdateringen var ju tjaa.. Inte som jag hade tänkt men har inte varit på så bra humör.
IDAG var jag i skolan som vanligt och efter de åkte jag till terminalen och träffade Felicia och Ida. Vi åt subway och gled runt lite i centrum. Sen drog Ida till träning och jag och Felica fortsatte luffa tills vi mötte några andra tjejer i laget och vi åkte till blackstream. (svartbäcken, haha dör.) Träningen gick bra, var lite trött meeeen det gick ändå.
Bjuder på 4 bilder från dagen.


Gooodnatt

Ska nog inte sova riktigt än för har en så rolig konversation med Nisse, iphones ni vet! ;)
Men det här blir sista inlägget för idag iallafall och så lovar jag att uppdatera mer imorgon. Eller försöka hihi.


Vart la han den ? HÄR HÄR

Gooodkväll! Sitter och kollar på världens bästa desperate housewives och har precis plattat mitt hår. Länge sen jag hade plattat hihi.
Jag är fett tröött lol. Koooooommer somna när som helst ojoj.


The akward moment when

Min humor <3<3

OOOOONT

Godmorgon! Har precis läst svenska läxan och ätit frukost. Senare idag är det träning och vi ska springa innan. Fast har jääävligt ont i halsen..Så får väll gå runt. Jag som var taggad på att springa. Mår inte sådär jätte bra idag så träningen lär bli jobbig. AJA.
ONT I RYGGEN HAR JAG OCKSÅ. :'(

Video från sommras

Lol

3 L

Live, Laugh, Love

Mina axlar..

Hittade inte kamera sladden så det blev jätte konstigt.. Men här är iallafall bild från när jag stretcha.


Me love!

<3

Scorpion

IKVÄLL SKA DET STRETCHAS!

Loved you once, love you still, always have, always will

KURRISÅS ♥

Fyfan vad jag saknar New York

'

<3<3



Fått macboooooooook!

.


Försov mig

Eller A, är påväg till skolan nu och har franska. Vem som helst kan komma och döda mig, nu tack.


Skolan förstör mitt liv

Orkar inte mer, allt blev så jobbigt nu. Vill dö.
Idag va jag iallafall i skolan, vanliga lektioner osv. Efter skolan gick jag och mikalinn hem till henne, åt och bakade kladdkaka. Sen hade vi ingenting att göra så vi gick till centrum, clas olsson och satt i masage stolar en kvart. Hur skönt som helst. Men sen vart klockan mycke och woops så var det träning. Träningen gick rätt bra fast hade oooont. Vi fick resten av ramsan och sen byggde vi lite.
Och nu är jag hemma och ska när som helst hoppa in i duschen.

2 random bilder från dagen


GODNATT

Bild från youbetterwork.blogg.se, någon träning sen.


Farsta centrum

Heeeello brudz o pojkz!
Är i faaarsta centrum och shoppar med mami. Har köpt nya converse och lite annat tjoho!
Drar direkt till träning efter.


.

Vill fan inte leva mer. SKJUT MIG


Haha


Att folk änns fortfande läser min blogg

Herregud, sämst uppdatering. Men det ska jag ändra på. Hihi

Den här underbara kvällen har jag duschat och städat. Imorgon är det skola och sen sover jag hos Isabell eftersom vi är lediga på tisdag. Tjoho!


.

Är så sjukt jävla trött på folk som bara söker efter uppmärksamhet. Så jävla omoget. Folk som skriver hela sitt liv på facebook bara för att få komentarer? Som vill att folk ska ba "OMG VAD HAR HÄNT !? "
Tror dom seriöst att dom är dom enda som har problem här i livet? Då tror dom jävligt fel.
Fattar inte hur man kan tycka så jävla synd om sig själv.

Usch


Outfit 7/11


Kladdkaka

Tjatjatjatja!
Ligger i min säng och myser med Isabell. Vi har precis kollat på film och käkat kladdkaka. Och nu klär porrstjärnan av sig ojojoj.


Random stretches


Isabell

Hade det super kul hos viktoria, jätte mysigt också. Vi pratade jävligt mycke om anonymous grejen, kollade på olika videos på youtube, geekade templerun osv. Jag har saknat min lilla viktoria!
Är iallafall just nu hemma hos Isabell och väntar på att hon ska packa klart sin väska. När hon är klar så åker vi hem till mig. Vi ska käka tacoos och sen sover vi där.


Gårdagens outfit


Middag

Hej sötnosar!
Jag och Viktoria har precis ätit middag, spaghetti med chickenbitts. Ikväll har vi tagit det lungt, drivit med några tråkiga människor, snackat och gått ner till centrum och köpt godis. Och nu ligger vi i hennes säng och busar! Hihi


Viktoria!

Sitter på tåget just nu på väg hem till viktoria. Ikväll ska vi kanske ut och träffa några eller så stannar vi hemma hos henne och bara softar gal1 och kolla på någon film, vi får se.
Ska bli sjukt kul och träffa henne eftersom det var så länge sen vi snacka. Skönt att prata ut om allt som vi har missat.
Haare!


Cp rubrik

Säger bara herreguud vad filmen var läskig. Fast också jävligt bra! Innan bion träffade vi Osse, Galip, Tasos och Philip. Vi snackade lite med dom och hade jävligt kul på bion ( ändå fast vi satt på helt olika ställen. ) Älskar Tasos komentarer alltså. Efter filmen åkte vi tillsammas med dom hem. Fan vad vi skrattade, har aldrig sätt en kille så rädd som Galip. Fyfan säger jag bara, haha.
Ungefär så såg han ut haha..

Update från olivias crib

Hejhopp!
Sitter just nu tillsammans med Mikalinn Isabell och Olivia runt olivias matbord. Vi har precis ätit tacos och nu sitter vi och kollar lite olika cheer videos.
Ikväll ska jag Isabell Mikalinn Vladana och Jenny in till stan och kolla på paranormal activity 3! Överlever vi tror ni? Bion är halv 7 så efter den åker jag hem.
Kram


Nu drar jag

Vi hörs imorgon!

Tränings outfit


Godmorgon!

S o m m r a s
Hej! Vaknade runt 10 och har inte gjort ett skit. Bara legat i soffan framför tv'n och degat. Men snart ska jag dra igång min plattång så jag kan platta mittt äckliga lockiga hår. Trivs värkligen inte att gå runt i lockigt.. Ingen aning om varför, det bara är så. Jobbigt som faan är det.
Ikväll har jag träning igen och efter den sover jag hos älskling. Så det lär inte bli så bra uppdatering just so you know liksom.
Kram på er ♥

Hemma

Hejhej alla fina! Kom hem för ungefär en halvtimme sen och sitter just nu framför tv'n och skulle egentligen kollat på desperate housewies men så va det inställt så kollar på house istället.. Inte alls lika kul. :(

Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på någon film!


Tränings outfit


Jag saknar dig bästavän

Ditt namn är inristat i mitt hjärta och kommer vara kvar där så länge jag lever. ♥

.

I don't belive in miracles, but that don't mean they don't come true

1November 10.50

Vaknade en stund sen (nu för tiden vaknar jag alltid så jäkla tidigt..)  och har precis ätit frukost. Just nu sitter jag framför tv'n och har det bara allmänt chill. Senare idag är det träning. Sjukt taggad är jag! Efter träningen blir det tåget dirr hem.
GILLA OSS PÅ FACEBOOK!

RSS 2.0